ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι εργασίες ανακαίνισης στο διαμέρισμα των 100τμ την περιοχή των Πατησίων έλαβαν χώρα στο διάστημα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2015.

Ο σχεδιασμός περιλάμβανε την μεταφορά της κουζίνας στο σαλόνι με σκοπό να απελευθερωθεί ένα δωμάτιο. 

Επίσης στις επιθυμίες των ιδιοκτητών ήταν η επέκταση του WC, με την κατασκευή ντουζιέρας, καθώς και η πλήρης ανακαίνιση όλων των υπόλοιπων χώρων του σπιτιού.

Στον χώρο της κουζίνας επιλέξαμε να τοποθετήσουμε τις εστίες στο κέντρο του χώρου με σκοπό να ενοποιηθεί και με τον χώρο της τραπεζαρίας αλλά και με τον χώρο του σαλονιού.

Η τοποθέτηση των εστιών στο κέντρο του χώρου (σαλόνι - κουζίνα - τραπεζαρία) ενοποιεί τους χώρους και αναδεικνύει την επιβλητική νησίδα υπενδεδυμένη με πάγκο Corian και τα μοντέρνα έπιπλα κουζίνας.

Ο κρυφός φωτισμός στις γυψοσανίδες οροφής και στα έπιπλα της κουζίνας σε συνδυασμό με το πάτωμα σε απόχρωση ξύλου δίνουν ένα μοντέρνο αλλά και ζεστό χαρακτήρα στο σπίτι.

Στο κυρίως μπάνιο κατασκευάστηκε μια μεγάλη ντουζιέρα αντί της μπανιέρας που υπήρχε όπως επίσης και ένας χτιστός πάγκος στον οποίο τοποθετήθηκε ο πέτρινος νιπτήρας. Στο WC έγινε ένα παιχνίδι μεταξύ του πλακιδίου και της πατητής τσιμεντοκονίας και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

Και στα δύο μπάνια τοποθετήθηκαν κρεμαστές λεκάνες με εντοιχισμένα καζανάκια και είδη υγιεινής από της εταιρείες Grohe και Ideal Standard.

Στα δωμάτια τοποθετήθηκαν νέες συρόμενες ντουλάπες και έγιναν χρωματισμοί στις επιθυμίες των ιδιοκτητών.

Συμπληρωματικά έγιναν και οι παρακάτω εργασίες

• Νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση

• Προεγκατάσταση και τοποθέτηση κλιματιστικών

• Τοποθέτηση συστήματος συναγερμού

• Χρωματισμοί εσωτερικοί και εξωτερικοί

Τοποθεσία: 
Πατήσια
Επιφάνεια (τ.μ.): 
100τ.μ.
Παράδοση έργου: 
Οκτώβριος 2015
Διάρκεια κατασκευής: 
4 Μήνες