ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ανακαίνιση κατοικίας στη Βούλα πραγματοποιήθηκε μεταξύ Απριλίου και Ιουνίου 2016. Το σπίτι των 120 τετραγωνικών δεν είχε ανακαινιστεί ποτέ και ήταν σε κακή κατάσταση. Αποφασίσαμε να κάνουμε αλλαγές στη διαρρύθμιση έτσι ώστε να γίνει πιο λειτουργικό. Έτσι μεταφέραμε την κουζίνα δίπλα στο σαλόνι και δημιουργήσαμε 3 μεγάλα υπνοδωμάτια. Στο κυρίως υπνοδωμάτιο κατασκευάστηκε και ένα νέο μπάνιο. Στο σαλόνι οι ενδιάμεσοι τοίχοι κατεδαφίστηκαν με σκοπό την δημιουργία ενιαίου χώρου.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε τις υδραυλικές και ηλεκτρικές παροχές του σπιτιού όπως ήταν. Τα υδραυλικά κατασκευάστηκαν εξαρχής με την αντικατάσταση όλων των σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης. Στα ηλεκτρικά αντικαταστάθηκαν όλες οι γραμμές και ο ηλεκτρικός πίνακας και τοποθετήθηκαν πριζοδιακόπτες σε νέες θέσεις. Το σύστημα θέρμανσης κατασκευάστηκε με αυτονομία και τοποθετήθηκαν νέα σώματα.

Επίσης έγιναν και οι παρακάτω εργασίες

  • Τοποθέτηση laminate
  • Τοποθέτηση κουζίνας και ντουλαπών
  • Τοποθέτηση εσωτερικών πορτών
  • Τοποθέτηση εξωτερικής πόρτας ασφαλείας με επένδυση αλουμινίου
  • Τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου και νέων ειδών υγιεινής
  • Τοποθέτηση κουφωμάτων αλουμινίου
  • Τοποθέτηση συναγερμού
  • Τρίψιμο γυάλισμα μωσαϊκών μπαλκονιού
Τοποθεσία: 
Βούλα
Επιφάνεια (τ.μ.): 
120
Παράδοση έργου: 
Ιούνιος 2016
Διάρκεια κατασκευής: 
3 Μήνες