ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ανακαίνιση ενός επιτυχημένου καταστήματος σαν το Soho ήταν μια πρόκληση για την εταιρία μας.

Απο την πρώτη επισκεψη μας διαπιστώσαμε πως η τοποθέτηση του μπαρ ακριβώς στην μέση του χώρου δημιουργούσε δύο ξεχωριστούς και αποκομμένους μεταξύ τους χώρους.

Η πρόταση μας ήταν να μεταφερθεί το μπάρ στην άκρη ώστε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος.

Η δυσκολία του εγχειρήματος ήταν ότι το κατάστημα δεν μπορούσε να μείνει κλειστό ούτε για μια μέρα και όλες οι εργασίες έπρεπε να γίνονται όταν o χώρος θα ήταν κλειστός.

Για ένα κατάστημα σαν το Soho σήμαινε μόνο τις αρκετά βραδυνές ώρες και απαιτούσε άριστη οργάνωση υλικών και προσωπικού ώστε το πρωί να μπορεί να εξυπηρετήσει τους πελάτες του.

Η μεταφορά του μπάρ ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία δημιουργώντας την μικρότερη δυνατή όχληση. 

Σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε επίσης η μεταλλική κατασκευή που φιλοξενεί την κάβα καθώς και η μεταλλική επένδυση στης επιφάνειας του μπάρ προσδίδοντας ενα industrial χαρακτήρα στον χώρο.

Η ανακαίνιση ολοκληρώθηκε με τον χρωματισμό σε αποχρώσεις του γκρί και κόκκινες λεπτομέριες.

  

Τοποθεσία: 
Βοτανικός
Επιφάνεια (τ.μ.): 
200 τ.μ.
Παράδοση έργου: 
2000
Διάρκεια κατασκευής: 
Αύγουστος 2013
Κόστος (προ ΦΠΑ): 
Ισόγειο