ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ανακαίνιση του διαμερίσματος που βρίσκεται στα Γλυκά Νερά Αττικής έγινε από τον Αύγουστο του 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία κατασκευής του 2005 και δεν είχε κατοικηθεί ποτέ έως σήμερα. Οι ιδιοκτήτες ήθελαν με μικρές αλλαγές να το μετατρέψουν σε μια σύγχρονη και μοντέρνα οικία

Οι εργασίες ξεκίνησαν με την καθαίρεση του τοίχου που χώριζε την κουζίνα με το σαλόνι με αποτέλεσμα την ενοποίηση του χώρου. Το τζάκι ανακατασκευάστηκε σε country στυλ και τα υπνοδωμάτια βάφτηκαν με τεχνοτροπίες.

Συμπληρωματικά έγιναν και οι παρακάτω εργασίες

• Τοποθέτηση νέων ντουλαπών

• Χρωματισμοί εσωτερικοί και εξωτερικοί

• Τοποθέτηση κλιματιστικών

• Τρίψιμο και γυάλισμα δαπέδων παρκέ

Τοποθεσία: 
Γλυκά νερά
Επιφάνεια (τ.μ.): 
100
Παράδοση έργου: 
Σεπτέμβριος 2016
Διάρκεια κατασκευής: 
2,5 Μήνες