ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η ανακαίνιση του διαμερίσματος που βρίσκεται στην Πεύκη Αττικής έγινε από τον Αύγουστο του 2016 έως τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το συγκεκριμένο διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία κατασκευής του 1980 και μη έχοντας γίνει ποτέ ανακαίνιση χρειάστηκαν επεμβάσεις σε κάθε τομέα ώστε να μετατραπεί σε ένα σύγχρονο, νεανικό και μοντέρνο σπίτι.

Επιβλητική η όψη του νέου τζακιού, που κατά την είσοδο του επισκέπτη στο διαμέρισμα, χάρη στην αλλαγή των πυρότουβλων και την εντυπωσιακή τεχνική πέτρα, «τραβάει» σίγουρα το μάτι.

Έτσι, έγινε καινούργια υδραυλική και ηλεκτρολογική εγκατάσταση σε όλους τους χώρους ώστε να πληρούνται όλες οι ανέσεις μίας σύγχρονης κατοικίας.

Στα δάπεδα αποξηλώθηκαν όλα τα παλαιού τύπου κεραμικά πλακάκια και αντικαταστάθηκαν με νέα συνθετικού γρανίτη ενώ στα μάρμαρα έγινε συντήρηση η οποία τα επανέφερε στην αρχική τους κατάσταση ύστερα από γυάλισμα.

Ο σχεδιασμός της κουζίνας έγινε από την εταιρία μας σε δύο τμήματα  ξεχωρίζοντας όλα τα υψηλά στοιχεία με πορτάκι ακρυλικής λάκας και ανάγλυφη μελαμίνη σε υφή ξύλου στα χαμηλά στοιχεία κάνοντάς τη όσο το δυνατόν πιο λειτουργική γίνεται.

Συμπληρωματικά έγιναν και οι παρακάτω εργασίες

• Αντικατάσταση εσωτερικών πορτών

• Τοποθέτηση νέων ντουλαπών

• Χρωματισμοί εσωτερικοί και εξωτερικοί

• Τοποθέτηση κλιματιστικών

• Τρίψιμο και γυάλισμα δαπέδων παρκέ

Τοποθεσία: 
Πεύκη
Επιφάνεια (τ.μ.): 
105
Παράδοση έργου: 
Σεπτέμβριος 2016
Διάρκεια κατασκευής: 
2,5 Μήνες