ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το έργο πραγματοποιήθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες στο Local Pub - Χαλάνδρι.

Ο ιδιοκτήτης ήθελε να είναι σε θέση να προσφέρει 20 tap beers (βαρελίσιες μπύρες) στους πελάτες του.

Για το μέγεθος του μαγαζιού (60τ.μ.) ο όγκος των μηχανημάτων που απαιτούνται για 20 μπύρες είναι πολύ μεγάλος. 

Έπρεπε λοιπόν να κάνουμε μια έξυπνη χωροθέτηση έτσι ώστε να υπάρχει επαρκής χώρος και για τα μηχανήματα αλλά και για να δουλέυει άνετα το προσωπικό.

Τοποθετήσαμε λοιπόν όλους τους ψύκτες και τα βαρέλια στο πατάρι και μέσω μιας κούφιας κολώνας οι μπύρες "κατεβαίνουν" στο μπάρ.

Tέλος για να τοποθετηθούν οι κάνουλες έπρεπε να αλλάξουμε και την επιφάνεια του μπαρ για να γίνουν νέες τρύπες αλλά και να υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για τους πελάτες

Τοποθεσία: 
Χαλάνδρι
Επιφάνεια (τ.μ.): 
70 τ.μ.
Παράδοση έργου: 
2009
Διάρκεια κατασκευής: 
Σεπτέμβριος 2014
Κόστος (προ ΦΠΑ): 
Bar