ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το ακίνητο στο οποίο έγινε η ανακαίνιση βρίσκεται στο Περιστέρι, είναι κατασκευής του 1980, έχει επιφάνεια 91τμ και αποτελούνταν από δύο υπνοδωμάτια, ξεχωριστή κουζίνα, λουτρό, σαλόνι και τραπεζαρία. Σκοπός της ανακαίνισης ήτανε να δημιουργηθεί τρίτο υπνοδωμάτιο στη θέση της παλαιάς κουζίνας και να μεγαλώσει το υπάρχων λουτρό, όπως και έγιναν. Συνοπτικά εκτελέστηκαν οι παρακάτω εργασίες.

Έγινε αποξήλωση όλων των παλαιών κουφωμάτων και αντικατάσταση αυτών με νέα αλουμινένια την εταιρίας Alumil με ηλεκτρικά ρολά και σίτες.

Όλη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση έγινε από την αρχή και περάστηκαν επιπλέον γραμμές όπου κρίθηκε απαραίτητο, καθώς επίσης και γραμμές Lan - Utp για δημιουργία οικιακού ενσύρματου δικτύου, δορυφορικής τηλεόρασης και συναγερμού.

Περάστηκαν νέες υδραυλικές γραμμές ύδρευσης και θέρμανσης με ξεχωριστούς συλλέκτες η κάθε μία και για την θέρμανση των χώρων χρησιμοποιήθηκε αντλία θερμότητας υψηλών θερμοκρασιών Daikin Altherma HT σε συνδυασμό με σώματα καλοριφέρ τύπου πάνελ.

Τα παλαιά μωσαικά δάπεδα αποξηλώθηκαν και αντικαταστάθηκαν με κεραμικά πλακίδια, ενώ στο χώρο του σαλονιού και της τραπεζαρίας υπήρχε δάπεδο από όνυχα το οποίο επισκευάστηκε, τρίφτηκε και γυαλίστηκε.

Στο μπάνιο έγινε ανασχεδιασμός του χώρου, τοποθετήθηκε εντοιχιζόμενο καζανάκι με κρεμαστή λεκάνη, έπιπλο μπάνιου με διπλό νιπτήρα, μπαταρίες και καμπίνα ντουζιέρας, όλα της εταιρίας Ideal Standard.

Η νέα κουζίνα μεταφέρθηκε στο χώρο της τραπεζαρίας και κατασκευάστηκε από βακελιτικά πορτάκια σε συνδυασμό με ακρυλική λάκα, βακελιτικό πάγκο και εντοιχιζόμενες ηλεκτρικές συσκευές.

Στα τρία πλέον υπνοδωμάτια τοποθετήθηκαν νέες εντοιχιζόμενες ντουλάπες σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ιδιοκτητών, νέες πόρτες laminate και έγινε προεγκατάσταση και τοποθέτηση κλιματιστικών inverter split Daikin FTXJ3 στα κατάληλα σημεία ώστε ο αέρας να μην κατευθύνεται προς το σημείο του κρεβατιού.

Τέλος, το σπίτι χρωματίστηκε με χρώματα της εταιρίας Vitex, σε αποχρώσεις που επιλέχθηκαν από τουςιδιοκτήτες.

Τοποθεσία: 
Περιστέρι
Επιφάνεια (τ.μ.): 
91 τ.μ.
Παράδοση έργου: 
1980
Διάρκεια κατασκευής: 
Αύγουστος 2015
Κόστος (προ ΦΠΑ): 
Ολική ανακαίνιση